Rólam

Két gyermek édesanyja vagyok. Apukájukkal együtt közel tíz éve kezdtük a szülőséget és én azóta élem kedvenc életszakaszomat. Ez korántsem jelenti azt, hogy ez lenne a legkönnyebb, mégis a legizgalmasabb, hiszen sosem foglalkoztam annyit önismerettel, soha nem tanultam ennyit és ilyen valódit, mint amióta a gyerekeimnek köszönhetően fedezem fel az életnek ezen dimenzióját. Olyannyira magával ragadott ez a világ, hogy én is szeretném kivenni a részemet abból, hogy hasonló oknál fogva érdeklődő fiatal felnőtteket készítek fel, illetve támogatok a szülők néha kanyargós, helyenként ködös, ugyanakkor varázslatos útján.

2006

2006-ban, közgazdász diplomám megszerzése után üzleti kommunikációval kezdtem foglalkozni. Aztán, ahogy megszülettek a gyerekeim, fokozatosan az emberek közti kommunikációra helyeződött a hangsúly. Számomra a kommunikáció nem merül ki a verbalitásban, kommunikáció egy nézés, egy érintés, vagy éppen egy öltözködési stílus is. A gyerekekkel való kommunikáció pedig egész egyszerűen kulcs az ő érzelmi térképükhöz. Ha jobban belegondolunk, ennek a műfajnak a minősége pedig valóban életünk minőségét határozza meg.

2012

2012-ben végeztem el Értsünk szót – szülői tréningsorozat mindkét részét, amit véleményem szerint a kötelező védőoltások mellé receptre kéne felírni mindenkinek.

A szülői szerep egyik szépsége, hogy állandó megújulásra késztet. Több olyan emberi szituációval találkoztam, ahol az elméleti tudás gyakorlatba ültetése egy az egyben, nem vezetett a legmegfelelőbb megoldáshoz. Ez felébresztette a kíváncsiságomat a gyermeki viselkedés tanulmányozására. Minél inkább kerestem a magyarázatot a különböző emberi megnyilvánulások miértjére, a válaszokat annál inkább az érzelmekkel való tudatos együttélésben találtam meg.

2014

2014-ben végeztem el az Érzelmi tréninget, ahol felismertem az érzelmi intelligenciánk fejlesztésének alapvető fontosságát.

Ezzel párhuzamosan Szomatodráma képzésen vettem részt, ami a testünkben jelentkező  fizikai tüneteink és a mögöttük húzódó lelki üzenetek összefüggését tárja fel. Az itt megszerzett tudásom képezi módszertanom másik fontos pillérét.

2015

2013-ban szereztem NLP Practitioner, 2015-ben pedig NLP Master képesítést. Egyéni konzultációm fő fókuszát a Neuro Lingvisztikus Programozás gyakorlati elemei alkotják.