Rólam

Két gyermek édesanyja vagyok. Apukájukkal együtt közel tizenkét éve kezdtük a szülőséget és én azóta élem kedvenc életszakaszomat. Ez korántsem jelenti azt, hogy ez lenne a legkönnyebb, mégis a legizgalmasabb, hiszen sosem foglalkoztam annyit önismerettel, soha nem tanultam ennyit és ilyen valódit, mint amióta a gyerekeimnek köszönhetően fedezem fel az életnek ezen dimenzióját. Olyannyira magával ragadott ez a világ, hogy én is szeretném kivenni a részemet abból, hogy hasonló oknál fogva érdeklődő fiatal felnőtteket készítek fel, illetve támogatok a szülők néha kanyargós, helyenként ködös, ugyanakkor varázslatos útján.

2006

2006-ban, közgazdász diplomám megszerzése után üzleti kommunikációval kezdtem foglalkozni. Aztán, ahogy megszülettek a gyerekeim, fokozatosan az emberek közti kommunikációra helyeződött a hangsúly. Számomra a kommunikáció nem merül ki a verbalitásban, kommunikáció egy nézés, egy érintés, vagy éppen egy öltözködési stílus is. A gyerekekkel való kommunikáció pedig egész egyszerűen kulcs az ő érzelmi térképükhöz. Ha jobban belegondolunk, ennek a műfajnak a minősége pedig valóban életünk minőségét határozza meg.

2012

2012-ben végeztem el Értsünk szót – szülői tréningsorozat mindkét részét, amit véleményem szerint a kötelező védőoltások mellé receptre kéne felírni mindenkinek.

A szülői szerep egyik szépsége, hogy állandó megújulásra késztet. Több olyan emberi szituációval találkoztam, ahol az elméleti tudás gyakorlatba ültetése egy az egyben, nem vezetett a legmegfelelőbb megoldáshoz. Ez felébresztette a kíváncsiságomat a gyermeki viselkedés tanulmányozására. Minél inkább kerestem a magyarázatot a különböző emberi megnyilvánulások miértjére, a válaszokat annál inkább az érzelmekkel való tudatos együttélésben találtam meg.

2014

2014-ben végeztem el az Érzelmi tréninget, ahol felismertem az érzelmi intelligenciánk fejlesztésének alapvető fontosságát.

Ezzel párhuzamosan Szomatodráma képzésen vettem részt, ami a testünkben jelentkező  fizikai tüneteink és a mögöttük húzódó lelki üzenetek összefüggését tárja fel. Az itt megszerzett tudásom képezi módszertanom másik fontos pillérét.

2015

2013-ban szereztem NLP Practitioner, 2015-ben pedig NLP Master képesítést. Egyéni konzultációm fő fókuszát a Neuro Lingvisztikus Programozás gyakorlati elemei alkotják.

2017

 

2017-ben az NLP egyik alapítójától, John Grinder-től személyesen tanultam a Medical NLP-t.

2018

2018-ban végeztem el az Értsünk Szót "Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje" névre hallgató szülői kommunikációs tréneri képzését, hogy minél több anyának és apának, nagymamának és nagypapának tudjak abban segíteni, amit nekem ez a módszer jelent. Azóta negyedévente indítok új csoportokat. Szeretettel várom ide azon párok jelentkezését, akik nyitottak az önfejlesztésre és szeretnék magukat gyakorlati eszköztárral felvértezni a családi életre.